Mengapa Whiskas®

Kerana Whiskas® Kami berkerjasama dengan Pusat untuk Pemakanan Haiwan Peliharaan WALTHAM untuk menghasilkan produk-produk yang menambah baik pemakanan dan penjagaan secara berterusan.

Prepared Pet Food Vs Home Food
Prepared Pet Food Vs Home Food

Pemakanan yang Lengkap

Kucing mempunyai keperluan pemakanan yang berbeza daripada manusia. Mereka memerlukan protein 4 kali ganda, 2 kali ganda Vitamin A dan Taurina untuk memenuhi keperluan semulajadinya. Ini sebab mengapa Whiskas® menghasilkan resipi yang 100% lengkap dan seimbang untuk memenuhi keperluan kucing anda di setiap peringkat kehidupan

Science & Research

Perisa yang Lazat

Whiskas® telah menghasilkan resepi dengan teliti yang tidak hanya mengandungi semua nutrisi penting keperluan semulajadi kucing anda tetapi juga menawarkan perisa yang lazat untuk memberikan mereka hidangan yang menyeronokkan. Produk kami dijamin oleh pemilik kucing. “9 daripada 10 ekor kucing menyukai Whiskas® Pouch”
*Berdasarkan ujikaji perisa Whiskas® 1+ TAHUN TUNA dengan 120 pengguna di Thailand

Science & Research
Prepared Pet Food Vs Home Food
Prepared Pet Food Vs Home Food

Standard Global

Kualiti yang dijamin oleh institusi bertaraf dunia. Whiskas® bekerjasama dengan doktor-doktor haiwan dan pakar-pakar sains dari WALTHAM, pusat peneraju utama dunia bagi pemakanan dan kesejahteraan haiwan peliharaan di UK, untuk menghasilkan resepi berkualiti untuk kehidupan kucing yang sihat.

Science & Research

Variasi Perisa

Whiskas® memahami sifat, tingkah laku dan keperluan kucing, oleh itu kami menawarkan hidangan lazat yang dirumus khas untuk memberikan kucing anda diet yang diperlukan dengan perisa yang lazat.

Science & Research

Beri kucing anda makan dengan resipi Whiskas® yang lazat dan berkhasiat. Ketahui lebih lanjut mengenai panduan pemberian makanan, berikan mereka makanan yang lazat dan berkhasiat.

®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
เปลี่ยนมื้อเดิมๆ ให้พิเศษเกินห้ามใจ

ISIKAN MAKLUMAT ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN
ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

Sila isikan maklumat pada ruang yang disediakan. Tanda asterik (*) menunjukkan bahawa maklumat ini wajib diisi.

MENGENAI ANDA

MENGENAI HAIWAN PELIHARAAN ANDA

Kami ingin terus memberikan anda dengan maklumat terkini mengenai semua promosi menarik dan perkembangan produk baru di Mars Petcare yang kami rasa akan menarik minat anda (untuk maklumat lebih lanjut: https://www.mars.com/made-by-mars/petcare). Dari masa ke masa, kami juga mungkin menggunakan data anda untuk penyelidikan bagi meningkatkan penawaran produk dan perkhidmatan kami kepada pengguna kami. Sekiranya anda berumur lebih dari 16 tahun, sila sahkan kebenaran anda dengan menekan klik seterusnya.

Saya faham bahawa saya mungkin mengubah keutamaan-keutamaan ini pada bila-bila masa dengan menghubungi pasukan privasi di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana kami menggunakan data anda, sila lihat pautan https://www.mars.com/privacy.

Tahniah!

Nikmati potongan diskaun 10% untuk pembelian Whiskas Tasty Mix secara atas talian anda yang seterusnya. Semoga teman berbulu anda menikmati Whiskas Tasty Mix kami yang lazat!

MARSTASMX
Voucher codeWHISTMX10
Voucher period : 1st Aug – 31st Oct, 21
Cookie Consent