Whiskas imagery
Carian Khas

Enter a keyword below to search for articles and products.

Mengapa Whiskas®

Kerana Whiskas® Kami berkerjasama dengan Pusat untuk Pemakanan Haiwan Peliharaan WALTHAM untuk menghasilkan produk-produk yang menambah baik pemakanan dan penjagaan secara berterusan.

Prepared Pet Food Vs Home Food
Prepared Pet Food Vs Home Food

Pemakanan yang Lengkap

Kucing mempunyai keperluan pemakanan yang berbeza daripada manusia. Mereka memerlukan protein 4 kali ganda, 2 kali ganda Vitamin A dan Taurina untuk memenuhi keperluan semulajadinya. Ini sebab mengapa Whiskas® menghasilkan resipi yang 100% lengkap dan seimbang untuk memenuhi keperluan kucing anda di setiap peringkat kehidupan

Science & Research

Perisa yang Lazat

Whiskas® telah menghasilkan resepi dengan teliti yang tidak hanya mengandungi semua nutrisi penting keperluan semulajadi kucing anda tetapi juga menawarkan perisa yang lazat untuk memberikan mereka hidangan yang menyeronokkan. Produk kami dijamin oleh pemilik kucing. “9 daripada 10 ekor kucing menyukai Whiskas® Pouch”
*Berdasarkan ujikaji perisa Whiskas® 1+ TAHUN TUNA dengan 120 pengguna di Thailand

Science & Research
Prepared Pet Food Vs Home Food
Prepared Pet Food Vs Home Food

Standard Global

Kualiti yang dijamin oleh institusi bertaraf dunia. Whiskas® bekerjasama dengan doktor-doktor haiwan dan pakar-pakar sains dari WALTHAM, pusat peneraju utama dunia bagi pemakanan dan kesejahteraan haiwan peliharaan di UK, untuk menghasilkan resepi berkualiti untuk kehidupan kucing yang sihat.

Science & Research

Variasi Perisa

Whiskas® memahami sifat, tingkah laku dan keperluan kucing, oleh itu kami menawarkan hidangan lazat yang dirumus khas untuk memberikan kucing anda diet yang diperlukan dengan perisa yang lazat.

Science & Research
Whiskas brand imagery