Whiskas imagery
Kembali
Whiskas®  Tasty Mix Pouch Adult 1+ Chicken with Tuna & Carrot in Gravy Cat Food

Whiskas® Tasty Mix Pouch Adult 1+ Chicken with Tuna & Carrot in Gravy Cat Food

Ayam, Tuna & Lobak Merah dalam Kuah Di WHISKAS® kami memahami keperluan dan kesukaan kucing anda.  Ayam, Tuna & Lobak Merah dalam Kuah adalah apa yang kucing anda impikan dalam koleksi hidangan lengkap dan seimbang baharu Whiskas® Tasty Mix. Untuk menjadikan setiap hidangan istimewa, setiap perisa mengandungi tiga ramuan utama: pelbagai jenis ikan serta ayam dan sayur-sayuran yang dicampur dalam kuah yang lazat. 

Whiskas® Tasty Mix untuk kucing dewasa:

Ramuan ikan asli, ayam & sayur-sayur dalam kuah.
Dengan 41 nutrien penting untuk meningkatkan kesihatan & tenaga.
100% nutrisi lengkap dan seimbang.
Diisi dengan OMEGA 6 untuk bulu yang sihat.

Penyataan AAFCO

Whiskas® memahami keperluan semula jadi dan kehendak kucing pada setiap tahap usia. Setiap produk yang dihasilkan adalah berdasarkan pengetahuan dan penyelidikan yang luas untuk memastikan kucing anda membesar dengan ceria dan sihat. Makanan kucing Whiskas® telah diformulasi dan diuji oleh WALTHAM, UK, salah satu institusi terkemuka di dunia dalam bidang penghasilan makanan dan penjagaan haiwan pliharaan. Whiskas® juga telah mendapat kelulusan bagi setiap ujian makanan kucing yang ditetapkan oleh Persaatuan Kawalan  Pemakanan Amerika (Association of American Feed Control Officials, AAFCO), Amalan Pengilangan Baik (Good Manufacturing Practice, GMP), Analisis Bahaya dan Titik Kawalan Kritikal (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP), dan ISO 9001: 2008.

Berikan kucing anda makan dengan resipi Whiskas® yang lazat dan berkhasiat. Ketahui dengan lebih lanjut mengenai panduan pemberian makanan bagi memenuhi keperluan mereka dengan makanan yang lazat dan berkhasiat.

Global
®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
Cookie Consent