Bermain

Bermain dengan anak kucing anda bukan sahaja menyeronokkan, tetapi ianya juga membantu mengeratkan lagi hubungan dengan mereka.

Naluri Memburu Si Anak Kucing

Naluri Memburu Si Anak Kucing

Sama seperti saudara-saudara kucing besarnya, anak kucing kecil anda adalah pemburu semula jadi. Sebenarnya, naluri untuk memburunya adalah sangat kuat yang akan membuatkan ia melakukannya walaupun ia tidak lapar.

 

Ini adalah kerana, dalam habitat semula jadi, kucing-kucing besar tidak pernah tahu makanan seterusnya akan datang dari mana. Seperti kucing-kucing besar ini, anak kucing anda juga sentiasa berada dalam keadaan sedia menunggu, bersedia dan menunggu kemunculan mangsa.

 Mengigit

Semasa anak kucing anda masih kecil, semua gigitan kecil itu adalah suatu gigitan manja sahaja. Sebaik ia membesar, jika gigitan ini menjadi semakin kuat, cuba ganggu permainannya dan abaikan ia buat sementara waktu. Jika ia tidak memahami mesej ini, beritahu dengannya dengan tegas, suara yang kuat – tetapi bukan menjerit. Ia akan segera memahaminya, dan gigitan tersebut akan terhenti.

 

Berikan kucing anda makan dengan resipi Whiskas® yang lazat dan berkhasiat. Ketahui dengan lebih lanjut mengenai panduan pemberian makanan bagi memenuhi keperluan mereka dengan makanan yang lazat dan berkhasiat.

®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
เปลี่ยนมื้อเดิมๆ ให้พิเศษเกินห้ามใจ

ISIKAN MAKLUMAT ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN
ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

Sila isikan maklumat pada ruang yang disediakan. Tanda asterik (*) menunjukkan bahawa maklumat ini wajib diisi.

MENGENAI ANDA

MENGENAI HAIWAN PELIHARAAN ANDA

Kami ingin terus memberikan anda dengan maklumat terkini mengenai semua promosi menarik dan perkembangan produk baru di Mars Petcare yang kami rasa akan menarik minat anda (untuk maklumat lebih lanjut: https://www.mars.com/made-by-mars/petcare). Dari masa ke masa, kami juga mungkin menggunakan data anda untuk penyelidikan bagi meningkatkan penawaran produk dan perkhidmatan kami kepada pengguna kami. Sekiranya anda berumur lebih dari 16 tahun, sila sahkan kebenaran anda dengan menekan klik seterusnya.

Saya faham bahawa saya mungkin mengubah keutamaan-keutamaan ini pada bila-bila masa dengan menghubungi pasukan privasi di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana kami menggunakan data anda, sila lihat pautan https://www.mars.com/privacy.

Tahniah!

Nikmati potongan diskaun 10% untuk pembelian Whiskas Tasty Mix secara atas talian anda yang seterusnya. Semoga teman berbulu anda menikmati Whiskas Tasty Mix kami yang lazat!

MARSTASMX
Voucher codeWHISTMX10
Voucher period : 1st Aug – 31st Oct, 21
Cookie Consent