Kembali
Whiskas® Pouch Tuna Senior 80g

Whiskas® Pouch Tuna Senior 80g

Walau bagaimanapun, apabila kucing anda semakin meningkat usia, ia mungkin mendapati lebih sukar untuk mengekalkan bulu yang berkilat dan sihat seperti biasa. Oleh itu, ia memerlukan 41 nutrisi penting untuk mencapai kesihatan yang optimum. Whiskas® memahami keperluan nutrisi kucing, dan setiap produk adalah dirumus khas dengan kandungan nutrisi yang lengkap dan seimbang.

  • Dirumus khas untuk kucing yang berusia 7 tahun ke atas.
  • Dirumus dengan lemak omega 3 & 6 dan zat besi untuk bulu yang sihat dan berkilat.
  • Lengkap dengan vitamin A dan taurina untuk penglihatan yang sihat.
  • Mengandungi protein daripada ikan sebenar, termasuk lemak, vitamin dan mineral, agar kucing anda tetap aktif dan ceria.
  • Mengandungi antioksidan (vitamin E dan selenium) untuk sistem imun yang sihat.

if (Model != null && Model.related_items != null && Model.related_items.Count > 0) {

ผลิตภัณฑ์อื่นๆที่น่าลอง

}

Berikan kucing anda makan dengan resipi Whiskas® yang lazat dan berkhasiat. Ketahui dengan lebih lanjut mengenai panduan pemberian makanan bagi memenuhi keperluan mereka dengan makanan yang lazat dan berkhasiat.

®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
เปลี่ยนมื้อเดิมๆ ให้พิเศษเกินห้ามใจ

ISIKAN MAKLUMAT ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN
ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

Sila isikan maklumat pada ruang yang disediakan. Tanda asterik (*) menunjukkan bahawa maklumat ini wajib diisi.

MENGENAI ANDA

MENGENAI HAIWAN PELIHARAAN ANDA

Kami ingin terus memberikan anda dengan maklumat terkini mengenai semua promosi menarik dan perkembangan produk baru di Mars Petcare yang kami rasa akan menarik minat anda (untuk maklumat lebih lanjut: https://www.mars.com/made-by-mars/petcare). Dari masa ke masa, kami juga mungkin menggunakan data anda untuk penyelidikan bagi meningkatkan penawaran produk dan perkhidmatan kami kepada pengguna kami. Sekiranya anda berumur lebih dari 16 tahun, sila sahkan kebenaran anda dengan menekan klik seterusnya.

Saya faham bahawa saya mungkin mengubah keutamaan-keutamaan ini pada bila-bila masa dengan menghubungi pasukan privasi di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana kami menggunakan data anda, sila lihat pautan https://www.mars.com/privacy.

Tahniah!

Nikmati potongan diskaun 10% untuk pembelian Whiskas Tasty Mix secara atas talian anda yang seterusnya. Semoga teman berbulu anda menikmati Whiskas Tasty Mix kami yang lazat!

MARSTASMX
Voucher codeWHISTMX10
Voucher period : 1st Aug – 31st Oct, 21
Cookie Consent