Kembali
Whiskas® Pouch Junior Mackerel Kitten Food

Whiskas® Pouch Junior Mackerel Kitten Food

Sebaik sahaja kucing anda melihat ketulan-ketulan daging yang lazat ini, yang diperap dengan sos yang kaya dan berjus, pasti ia akan amat menggemarinya. Pek makanan membolehkan rasa daging yang lazat yang dimasak secara perlahan (slow-cooked) dan jus semulajadi yang terhasil kekal segar dan sedap sepertimana disukai oleh kucing anda.

Dirumus khas untuk anak-anak kucing berusia 2-12 bulan. Ia juga sesuai untuk ibu kucing yang hamil atau yang sedang menyusu.

  • Diperkayakan dengan kalsium, fosforus, dan vitamin D untuk tulang yang sihat dan pembesaran menyeluruh.
  • Mengandungi antioksidan semulajadi untuk sistem imun yang sihat.
  • Tekstur yang lembut supaya mudah dikunyah.

Anak-anak kucing membesar 15 kali lebih cepat daripada bayi manusia. Oleh itu, kepelbagaian rasa adalah penting untuk memastikan anak kucing anda mempunyai selera makan yang sihat dan memperoleh nutrisi yang mencukupi untuk menyokong tumbesaran yang sebegitu pesat itu. Pendedahan kepada semua jenis rasa dan tekstur pada tahap ini juga membantu mencegah mereka daripada memilih makanan apabila dewasa kelak.

Kami menyarankan 2/3 daripada kalori yang diperlukan oleh anak-anak kucing diberikan melalui makanan basah manakala 1/3 lagi diberikan melalui makanan kering.

Pada usia satu tahun, anak kucing anda memerlukan tahap nutrisi yang berbeza, dan mereka sudah bersedia untuk bertukar kepada Whiskas® Dewasa 1+ tahun. Ianya adalah mudah, dengan hanya menambahkan sedikit Whiskas® Adult 1+ ke dalam makanan anak kucing anda dan secara perlahan-lahan meningkatkan saiz hidangan dari semasa ke semasa untuk menggantikan Whiskas® Junior 2-12 bulan. Proses ini haruslah dilengkapkan dalam masa satu minggu.

Penyataan AAFCO

Whiskas® memahami keperluan semula jadi dan kehendak kucing pada setiap tahap usia. Setiap produk yang dihasilkan adalah berdasarkan pengetahuan dan penyelidikan yang luas untuk memastikan kucing anda membesar dengan ceria dan sihat. Makanan kucing Whiskas® telah diformulasi dan diuji oleh WALTHAM, UK, salah satu institusi terkemuka di dunia dalam bidang penghasilan makanan dan penjagaan haiwan pliharaan. Whiskas® juga telah mendapat kelulusan bagi setiap ujian makanan kucing yang ditetapkan oleh Persaatuan Kawalan  Pemakanan Amerika (Association of American Feed Control Officials, AAFCO), Amalan Pengilangan Baik (Good Manufacturing Practice, GMP), Analisis Bahaya dan Titik Kawalan Kritikal (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP), dan ISO 9001: 2008.

if (Model != null && Model.related_items != null && Model.related_items.Count > 0) {

ผลิตภัณฑ์อื่นๆที่น่าลอง

}

Berikan kucing anda makan dengan resipi Whiskas® yang lazat dan berkhasiat. Ketahui dengan lebih lanjut mengenai panduan pemberian makanan bagi memenuhi keperluan mereka dengan makanan yang lazat dan berkhasiat.

®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
เปลี่ยนมื้อเดิมๆ ให้พิเศษเกินห้ามใจ

ISIKAN MAKLUMAT ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN
ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

Sila isikan maklumat pada ruang yang disediakan. Tanda asterik (*) menunjukkan bahawa maklumat ini wajib diisi.

MENGENAI ANDA

MENGENAI HAIWAN PELIHARAAN ANDA

Kami ingin terus memberikan anda dengan maklumat terkini mengenai semua promosi menarik dan perkembangan produk baru di Mars Petcare yang kami rasa akan menarik minat anda (untuk maklumat lebih lanjut: https://www.mars.com/made-by-mars/petcare). Dari masa ke masa, kami juga mungkin menggunakan data anda untuk penyelidikan bagi meningkatkan penawaran produk dan perkhidmatan kami kepada pengguna kami. Sekiranya anda berumur lebih dari 16 tahun, sila sahkan kebenaran anda dengan menekan klik seterusnya.

Saya faham bahawa saya mungkin mengubah keutamaan-keutamaan ini pada bila-bila masa dengan menghubungi pasukan privasi di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana kami menggunakan data anda, sila lihat pautan https://www.mars.com/privacy.

Tahniah!

Nikmati potongan diskaun 10% untuk pembelian Whiskas Tasty Mix secara atas talian anda yang seterusnya. Semoga teman berbulu anda menikmati Whiskas Tasty Mix kami yang lazat!

MARSTASMX
Voucher codeWHISTMX10
Voucher period : 1st Aug – 31st Oct, 21
Cookie Consent