Baka Kucing

Kembali
Baka Kucing Tiffanie

Baka Kucing Tiffanie


Kucing yang menakjubkan ini berasal daripada program pembiakan kucing Burmilla yang menggunakan baka kucing Burma dan Chinchilla sebagai titik permulaannya. Sekarang terdapat banyak kelab kucing dan penternak yang penuh berdedikasi mengembang biakkan baka ini dengan standard setinggi yang mungkin, dan supaya kucing ini  mempunyai semua sifat. Jika anda mahukan kucing yang memiliki gabungan kecantikan, kecerdasan dan berkeperibadian, dan memiliki kualiti tambahan dengan bulu yang sedikit panjang serta tidak kusut atau kusam,  maka Tiffanie adalah jenis haiwan yang ideal untuk anda. Salah satu cirinya yang paling menarik, adalah matanya yang berwarna hijau dan hujung dan mata dan garisan bibirnya dalam pelbagai warna membuat mereka kelihatan menarik. Kucing Tiffanie terdapat dalam lima warna - hitam, coklat, biru, coklat dan ungu muda. Kebanyakan peternak berkata bahawa kucing ini memiliki perangai yang sangat baik yang diwarisi daripada kedua-dua belah keturunannya. Sebahagiannya  lebih santai seperti Chinchilla, dan sebahagiannya pula lebih ramah dan banyak menuntut seperti kucing Burma. Untuk keluarga-keluarga, penghuni apartmen, pasangan muda dan orang yang tinggal sendiri, ini adalah kucing yang ideal - sebenarnya ia sesuai dengan semua orang. Sama seperti keturunannya, kucing Persia, ianya cukup berpuas hati untuk duduk di atas katil dan membersihkan dirinya di hadapan cermin; namun begitu, keturunan daripada kucing Burmanya senang mengambil risiko dan mahu terlibat terus bermain tanpa henti. Kucing-kucing ini adalah haiwan yang sangat pintar dan mereka akan menunggu di depan pintu ketika anak-anak pulang dari sekolah atau pemiliknya dari tempat kerja, tetapi anda perlu segera membelainya atau bermain dengan mereka. Tiffanie juga merupakan kucing yang sangat mudah dilatih, tidak cerewet dan mudah hidup dalam kebanyakan situasi dan akan memberikan kasih sayang yang berpanjangan jika ia diberikan layanan yang sewajarnya.

Adakah anda tahu cara pemberian makanan yang betul setiap hari bagi kucing-kucing anda?
Panduan Pemberian Makanan
Untuk pemakanan yang lengkap dan seimbang
®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
เปลี่ยนมื้อเดิมๆ ให้พิเศษเกินห้ามใจ

ISIKAN MAKLUMAT ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN
ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

Sila isikan maklumat pada ruang yang disediakan. Tanda asterik (*) menunjukkan bahawa maklumat ini wajib diisi.

MENGENAI ANDA

MENGENAI HAIWAN PELIHARAAN ANDA

Kami ingin terus memberikan anda dengan maklumat terkini mengenai semua promosi menarik dan perkembangan produk baru di Mars Petcare yang kami rasa akan menarik minat anda (untuk maklumat lebih lanjut: https://www.mars.com/made-by-mars/petcare). Dari masa ke masa, kami juga mungkin menggunakan data anda untuk penyelidikan bagi meningkatkan penawaran produk dan perkhidmatan kami kepada pengguna kami. Sekiranya anda berumur lebih dari 16 tahun, sila sahkan kebenaran anda dengan menekan klik seterusnya.

Saya faham bahawa saya mungkin mengubah keutamaan-keutamaan ini pada bila-bila masa dengan menghubungi pasukan privasi di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana kami menggunakan data anda, sila lihat pautan https://www.mars.com/privacy.

Tahniah!

Nikmati potongan diskaun 10% untuk pembelian Whiskas Tasty Mix secara atas talian anda yang seterusnya. Semoga teman berbulu anda menikmati Whiskas Tasty Mix kami yang lazat!

MARSTASMX
Voucher codeWHISTMX10
Voucher period : 1st Aug – 31st Oct, 21
Cookie Consent