Whiskas imagery
Carian Khas

Enter a keyword below to search for articles and products.

WHISKAS® Insititusi Teknologi Kat

Selamat datang ke K.I.T. Whiskas: institut kucing yang paling terkemuka di dunia

Selamat datang ke K.I.T. Whiskas, institut kucing yang paling elit di dunia. Di sini anda akan menemui pelopor utama di dunia dalam bidang teknologi, tingkah laku, psikologi dan nutrisi kucing. Diliputi bulu dari kepala hingga ke hujung kaki, ia adalah kucing yang paling hebat dan hipster. Kampus tercanggih kami mempunyai pelbagai prasarana bagi menjaga setiap keperluan fizikal kucing, jadi ia boleh menumpukan perhatian kepada potensi minda sehingga batasnya. Bukannya kami percaya pada batas-batas kemampuan minda kucing. Insitusi Teknologi KAT. Memupukkan sifat ingin tahu kucing pada masa akan datang.

Klik di bawah dan langgani saluran YouTube yang akan dimaklumkan

Peraturan

Ingin mendapatkan anak kucing sebagai haiwan peliharaan? Tanya mana-mana pemilik kucing, memiliki bayi kucing di rumah adalah kegembiraan yang tidak dapat digambarkan.

Penuaan Secara Sihat Bergaya

Dari segi luaran, proses penuaan kucing tidak ketara. Namun proses penuaan ini sebenarnya masih berlaku daripada bahagian dalam.

"Apabila kucing dewasa berusia 7 tahun, ia dianggap kucing 'senior' dan beberapa perubahan terhadap pemakanan dan gaya hidup dijangka berlaku."
Purata jangka hayat seekor kucing adalah berbeza-beza kerana ia banyak dipengaruhi oleh pelbagai faktor termasuk jenis baka, gaya hidup, tahap kesihatan dan tahap kecergasan aktiviti yang dilakukannya.

Bolehkah kucing makan makanan manusia?

Kucing adalah sejenis haiwan peliharaan yang unik dan mempunyai keperluan nutrisi yang berbeza daripada manusia. Ketahui mengapa makanan manusia tidak boleh dianggap sebagai diet yang seimbang dan berkhasiat untuk kucing anda.

Whiskas brand imagery