Selamat datang kepada Insititusi Teknologi Kat

Selamat datang ke K.I.T. Whiskas, institut kucing yang paling elit di dunia. Di sini anda akan menemui pelopor utama di dunia dalam bidang teknologi, tingkah laku, psikologi dan nutrisi kucing. Diliputi bulu dari kepala hingga ke hujung kaki, ia adalah kucing yang paling hebat dan hipster. Kampus tercanggih kami mempunyai pelbagai prasarana bagi menjaga setiap keperluan fizikal kucing, jadi ia boleh menumpukan perhatian kepada potensi minda sehingga batasnya. Bukannya kami percaya pada batas-batas kemampuan minda kucing. Insitusi Teknologi KAT. Memupukkan sifat ingin tahu kucing pada masa akan datang.

Peraturan

Anak kucing pertumbuh dengan cepat dalam beberapa minggu pertama kehidupannya.


Anak kucing mula kelihatan seperti kucing dewasa apabila ia mencecah usia 6 bulan.


Pada usia 12 tahun, ia dianggap sebagai kucing dewasa dan boleh diberi makan makanan kucing dewasa

Artikel Yang Berkaitan:
Perkembangan anak kucing:
bagaimana anda tahu anak kucing anda mencecah usia seekor kucing dewasa?

Pertumbuhan anak kucing: bagaimana anda tahu anak kucing anda mencecah usia seekor kucing dewasa?

Video Yang Mungkin
Anda Suka

Penuaan Secara Sihat Bergaya

Penuaan Secara Sihat Bergaya

Dari segi luaran, proses penuaan kucing tidak ketara. Namun proses penuaan ini sebenarnya masih berlaku daripada bahagian dalam.

"Apabila kucing dewasa berusia 7 tahun, ia dianggap kucing 'senior' dan beberapa perubahan terhadap pemakanan dan gaya hidup dijangka berlaku."
Purata jangka hayat seekor kucing adalah berbeza-beza kerana ia banyak dipengaruhi oleh pelbagai faktor termasuk jenis baka, gaya hidup, tahap kesihatan dan tahap kecergasan aktiviti yang dilakukannya.

Artikel Yang Berkaitan: Penuaan Secara Sihat Bergaya

Bolehkah kucing makan makanan manusia?

Bolehkah kucing makan makanan manusia?

Kucing adalah sejenis haiwan peliharaan yang unik dan mempunyai keperluan nutrisi yang berbeza daripada manusia. Ketahui mengapa makanan manusia tidak boleh dianggap sebagai diet yang seimbang dan berkhasiat untuk kucing anda.

Artikel Yang Berkaitan: Bolehkah kucing makan makanan manusia?

Berikan kucing anda makan dengan resipi Whiskas® yang lazat dan berkhasiat. Ketahui dengan lebih lanjut mengenai panduan pemberian makanan bagi memenuhi keperluan mereka dengan makanan yang lazat dan berkhasiat.

®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
เปลี่ยนมื้อเดิมๆ ให้พิเศษเกินห้ามใจ

ISIKAN MAKLUMAT ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN
ISIKAN MAKLUMAT MENGENAI ANDA UNTUK MENDAPATKAN BAUCAR DISKAUN

Sila isikan maklumat pada ruang yang disediakan. Tanda asterik (*) menunjukkan bahawa maklumat ini wajib diisi.

MENGENAI ANDA

MENGENAI HAIWAN PELIHARAAN ANDA

Kami ingin terus memberikan anda dengan maklumat terkini mengenai semua promosi menarik dan perkembangan produk baru di Mars Petcare yang kami rasa akan menarik minat anda (untuk maklumat lebih lanjut: https://www.mars.com/made-by-mars/petcare). Dari masa ke masa, kami juga mungkin menggunakan data anda untuk penyelidikan bagi meningkatkan penawaran produk dan perkhidmatan kami kepada pengguna kami. Sekiranya anda berumur lebih dari 16 tahun, sila sahkan kebenaran anda dengan menekan klik seterusnya.

Saya faham bahawa saya mungkin mengubah keutamaan-keutamaan ini pada bila-bila masa dengan menghubungi pasukan privasi di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana kami menggunakan data anda, sila lihat pautan https://www.mars.com/privacy.

Tahniah!

Nikmati potongan diskaun 10% untuk pembelian Whiskas Tasty Mix secara atas talian anda yang seterusnya. Semoga teman berbulu anda menikmati Whiskas Tasty Mix kami yang lazat!

MARSTASMX
Voucher codeWHISTMX10
Voucher period : 1st Aug – 31st Oct, 21
Cookie Consent