Whiskas imagery
Kembali
Whiskas® Pouch Adult 1+ Tuna Cat Food

Whiskas® Pouch Adult 1+ Tuna Cat Food

Kucing yang berusia antara 1-6 tahun memerlukan banyak masa untuk bermain dan diet yang seimbang untuk membantu mereka kekal langsing dan sihat. Kucing merupakan karnivor manakala manusia adalah omnivor, oleh kerana itu, kucing memerlukan 2 kali ganda lebih banyak protein daripada manusia. Ia juga memerlukan 41 nutrisi penting untuk kesihatan yang optimum. Whiskas® memahami keperluan nutrisi kucing, dan setiap produk adalah dihasilkan secara khusus untuk mengandungi kandungan nutrisi yang lengkap dan seimbang.

  • Dirumus khas untuk kucing berusia 1 tahun ke atas.
  • Dirumus dengan kandungan lemak omega 3 & 6 dan zat besi untuk bulu yang sihat dan berkilat.
  • Dilengkapi dengan vitamin A dan taurina untuk penglihatan yang sihat.
  • Mengandungi protein daripada ikan sebenar, termasuk lemak, vitamin dan mineral, agar kucing anda tetap aktif dan ceria.
  • Mengandungi antioksidan (vitamin E dan selenium) untuk sistem imun yang sihat.

Penyataan AAFCO

Whiskas® memahami keperluan semula jadi dan kehendak kucing pada setiap tahap usia. Setiap produk yang dihasilkan adalah berdasarkan pengetahuan dan penyelidikan yang luas untuk memastikan kucing anda membesar dengan ceria dan sihat. Makanan kucing Whiskas® telah diformulasi dan diuji oleh WALTHAM, UK, salah satu institusi terkemuka di dunia dalam bidang penghasilan makanan dan penjagaan haiwan pliharaan. Whiskas® juga telah mendapat kelulusan bagi setiap ujian makanan kucing yang ditetapkan oleh Persaatuan Kawalan  Pemakanan Amerika (Association of American Feed Control Officials, AAFCO), Amalan Pengilangan Baik (Good Manufacturing Practice, GMP), Analisis Bahaya dan Titik Kawalan Kritikal (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP), dan ISO 9001: 2008.

Berikan kucing anda makan dengan resipi Whiskas® yang lazat dan berkhasiat. Ketahui dengan lebih lanjut mengenai panduan pemberian makanan bagi memenuhi keperluan mereka dengan makanan yang lazat dan berkhasiat.

Global
®/TM Trademarks of Mars, Incorporated and its affiliates.
© Mars, Incorporated, 2020. All rights reserved
Cookie Consent